Door: Jasper de Groot

Jasper de Groot

Promotiefilm

Je vraagt je misschien af waar Handmerk de laatste tijd aan werkt.

Alissa en ik zijn de laatste weken erg druk bezig met het maken van een promotiefilm voor ‘het nieuwe leren’. Dit houdt in dat een aantal scholen in het noorden van het land meer gebruik maakt van tablets in hun lessen en minder van boeken.

De wereld digitaliseert en dat gebeurt ook op scholen, waar het krijtbord al vaak is vervangen door een digibord. Anders dan misschien verwacht, zitten de kinderen niet alleen maar achter hun tablet. Zo werken de leerlingen ook met concrete materialen zoals maatbekers, puzzels en games.

Voor dit project bezochten we 3 basisscholen en filmden we diverse klassen. Ook namen we een voice-over op die de beelden die te zien zijn van commentaar voorziet.

Het filmen zit er op en het laatste monteerwerk wordt gedaan.

  • 19-09-2014

Door: Alissa Janse

Alissa Janse

Nieuw Teamlid

Hallo. Ik ben Alissa en nieuw in het team van Handmerk.

Ik houd me bezig met film en fotografie binnen Handmerk. Zo’n 6 jaar geleden kreeg ik mijn eerste digitale camera waarmee ik al veel fotografeerde en filmde. Inmiddels heb ik een spiegelreflex camera waarmee ik mijn werk en hobby verder ontwikkel.

Nieuwsgierig? Kijk dan bij: portfolio. Of op mijn eigen website: www.alissajanse.nl

  • 17-06-2014

Door: Jasper de Groot

Jasper de Groot

Hoera, Handmerk bestaat 1 jaar!

Hoera! Handmerk bestaat 1 jaar en dat vieren we op een speciale manier:

Na weken van voorbereidingen, en met de kramp nog in onze handen, onthullen we vandaag onze nieuwe website. Deze is nu nog overzichtelijker en gevuld met al het werk van het afgelopen jaar. Niet alleen oogt onze website rustiger omdat we meer wit hebben gebruikt, ook is het voorzien van een betere indeling.

Bekijk eens ons portfolio om te zien wat we eerder gemaakt hebben!

  • 01-06-2014

Door: Daan Meijer

Daan Meijer

Trip to Berlin

Inspiratie kan je op heel veel verschillende plekken opdoen. Er is zelfs een stad die daar bekent om staat. We hebben het dan natuurlijk over Berlijn. Een stad vol graffiti, kunst en oude gebouwen. Vorige week bezochten wij 4 dagen lang deze bijzondere stad in Duitsland, waar we onze ogen hebben uitkeken.

Overal waar je kijkt is kunst. Er is bijna geen muur onbespoten of stickervrij, want dat is wat deze stad zo bijzonder maakt. Behalve kunst zijn er natuurlijk ook genoeg andere bijzondere dingen te zien, zoals resten van de Berlijnse muur. Berlijn is voor de kunst liefhebbers zeker een aanrader en een grote inspiratie bron.

  • 21-04-2014

Door: Jasper de Groot

Jasper de Groot

Nieuw iconen set

Een opdracht die we twee week geleden kregen was het bedenken en ontwikkelen van een iconen set. Deze iconen worden gebruikt voor een online betalingswebsite voor de paardensport. Voor ons was het belangrijk dat de iconen voor iedereen in één oogopslag duidelijk moesten zijn zonder uitleg. De iconen zijn strak vormgegeven door de ronde en vele open vormen.

  • 24-03-2014